If you want to be a differen fish...

Deze bladzij gemaakt bovenop een advertentie uit de Kampioen. Hieronder de foto's hoe het tot stand is gekomen. De tekst tussen de planten is van Don van Vliet (ik had nog nooit van hem gehoord maar hij was een muzikant met als pseudoniem Captain Beefheart). If you want to be a different fish, you've got to jump out of the school.


Advertentie opgeplakt met gel medium en laten drogen.Dun laagje gesso om de kleur een beetje af te zwakken.

Met stencils en Dylusions spray inkten een laag eroverheen aanbrengen.
Airbrush inkt bovenaan de bladzijde aanbrengen en water eroverheen sprayen zodat het gaat lopen. Laten drogen en boek omkeren en herhalen met een andere kleur.Stempels gezet met Archival inkt en ingekleurd met Adirondack en Distress inkt. Inktpad even op je craftsheet drukken en met waterpenseel de inkt opnemen om te kleuren. Kleine accenten zetten met Gelatos.
Kleine visjes tekenen met Gelatos. Grote vis eerst op een vloeipapiertje getekend en gekleurd en erbij geplakt. Tekst in de planten geschreven, eerst met zwart en dan met witte acryl inkt en een kroontjespen. Witte acrylinkt spetters en nog wat gele. Met een pen de vissen omlijnen en een oogje geven.Reacties

Willy zei…
Wat leuk, Tink! Prachtige kleuren.
Yvonne zei…
Hele gave pagina's Tink! Mooie afbeeldingen, mooie kleuren, helemaal goed!
Fijn weekend, groetjes van Yvon
Heel leuk om de verschillende stappen te zien. Bedankt.