Art Journal blz 2

Dit is de 2e bladzijde in mijn Moleskine. Nou ja, eigenlijk de 4e en de 5e want alles wordt zo bobbelig dat ik maar een paar bladzijden aan elkaar heb gelijmd. Deze bladzijde is al wat rustiger. Ik vind de kleuren van de Color Wash wel erg donker blijven. Waarschijnlijk ligt dat aan het papier. Daarom heb ik de volgende bladzijden maar vast in de Gesso gezet. Wel even een paar pagina's overgeslagen om later aan elkaar te lijmen want de inkt was aardig doorgelopen. Ik vind deze bladzijde al wat rustiger dan de eerst. Ik heb me trouwens opgegeven voor een Online Workshop die 1 januari begint. Is wel erg spannend wat dat gaat worden en of ik er ├╝berhaupt tijd voor heb.

Reacties

Hoi Tink, wat een mooie bladzijden!! Leuk dat je je ook hebt aangemeld voor die gratis workshops. Komen we elkaar daar ook wel tegen ;-)
Veel plezier verder hoor. groetjes @nneke
Writersplaza zei…
Wat jammer dat je papier doorlekt of bobbelig wordt. Gebruik je de 'plain' Moleskine? Misschien kun je beter Moleskine 'sketchbook' gebruiken. Die pagina's zijn echt stevig en lekken niet door. Ze zijn speciaal gemaakt voor art journaling!

Populaire posts