In de knoop

Op de So Salsa challenge blog was de opdracht om knopen te gebruiken. Nou ben ik alleen in het bezit van saaie exemplaren die je bij overhemden e.d. krijgt. Maar gelukkig bestaat er Alcohol inkt. Knopen in een zakje, druppeltje inkt erbij, even goed over de knoop laten uitvloeien en je hebt een passend gekleurde knoop.
Voor de achtergrond kleur heb ik groene en gele Distress inkt over een stuk plastic gehaald. Flink veel water er overheen spuiten met een verstuiver en het papier er een paar keer overheen halen. Goed laten drogen en plat laten worden onder een stapel boeken of zo. Stempel zetten met groene Distress. Dan een deel van de stempel nog drie keer op wit papier stempelen en de bloemetjes uitknippen. Vastzetten met een knoopje en groen garen. Het bladskelet komt uit een goedkoop papiersetje van de Action. De randen zijn ook nog even opgeschuurd en aangezet met Distress. (Peeled Paint)

Reacties

Christa zei…
Erg mooi label Tink! En leuk dat je er na je welverdiende vakantie weer bij bent. Nog leuker dat je dat "vanzelfsprekend" vindt!
Dawn zei…
Beautiful - love the colours

Populaire posts